Технома 2015 Скопски саем

Почитувани клиенти, сакаме да ве известиме, а воедно и да ве поканиме да го посетите насиот штанд во ХАЛА 2, на овогодишниот скопски саем – ТЕХНОМА 2015

Оваа година ке ни биде од големо задоволство вашето присуство, а секако ние вашето внимание ќе го наградиме со ПОДАРОК.

Со секоја направена сметка над 700 евра добивате гратис летување за 2 лица во Грција за ЛЕТО 2016 година.

« 1 of 14 »
 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Украинска б.б, Кочани

Телефон: +389 (0)33 297 348

Мобилен: +389 (0)70 398 715

Мобилен: +389 (0)78 201 949