Нов Увоз = Нови модели 2016

Почитувани посетители, сакаме да ве информираме дека со новиот увоз овој месец ни пристигнаа и нови модели. За прв пат на лагер веќе имаме нова палета на автотранспортер приколки од гамата на РИДВАН ( Полска ).

Со овие модели ја заокружуваме понудата од автотранспортер приколки и можеме да се пофалиме дека на лагер имаме 9 модела со разни товарни димезнии и разна товарна носивост. Повелете во нашиот продажен салон и изберете го вашиот нов модел.

Авто плац МЕТФИЛ добредојдовте во светот на приколките.

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Украинска б.б, Кочани

Телефон: +389 (0)33 297 348

Мобилен: +389 (0)70 398 715

Мобилен: +389 (0)78 201 949