Аутолукс + Стема = БМВ собир Дојран 2016

Почитувани посетители сакаме да ви го презентираме најновото видео на нашиот задоволен клиент Аутолукс Скопје со негово излагање на БМВ собирот во Дојран 2016.

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Украинска б.б, Кочани

Телефон: +389 (0)33 297 348

Мобилен: +389 (0)70 398 715

Мобилен: +389 (0)78 201 949