Новости

Нов Увоз = Нови модели 2016

Почитувани посетители, сакаме да ве информираме дека со новиот увоз овој месец ни пристигнаа и нови модели. За прв пат на лагер веќе имаме нова палета на автотранспортер приколки од гамата на РИДВАН ( Полска ). Со овие модели ја заокружуваме понудата од автотранспортер приколки…

Аутолукс + Стема = БМВ собир Дојран 2016

Почитувани посетители сакаме да ви го презентираме најновото видео на нашиот задоволен клиент Аутолукс Скопје со негово излагање на БМВ собирот во Дојран 2016. [kad_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=JOsZ0I5qUzI&feature=youtu.be" ]

Технома 2015 Скопски саем

Почитувани клиенти, сакаме да ве известиме, а воедно и да ве поканиме да го посетите насиот штанд во ХАЛА 2, на овогодишниот скопски саем – ТЕХНОМА 2015 Оваа година ке ни биде од големо задоволство вашето присуство, а секако ние вашето внимание ќе го наградиме…

Технома 2011 Скопски саем

Почитувани клиенти, сакаме да ве известиме, а воедно и да ве поканиме да го посетите нашиот штанд во ХАЛА 2, на овогодишниот скопски саем – ТЕХНОМА 2011 [Best_Wordpress_Gallery id="4" gal_title="Технома 2011"]

Технома 2010 Скопски саем

Почитувани клиенти, сакаме да ве известиме, а воедно и да ве поканиме да го посетите нашиот штанд во ХАЛА 2, на овогодишниот скопски саем - ТЕХНОМА 2010   [Best_Wordpress_Gallery id="3" gal_title="Технома 2010"]