Магпро 35

-Нова Магнетна бушалица МАГПРО 35 германско производство, за професионално и брзо дупчење. Дупчи во вертикална и во хоринзонтална положба.

Карактеристики:
-1.100 W
-230V/50Hz
-Брзина: 620/350 rpm (no load/full load)
-Тело: WELDON 19mm
-Макс. Ø со круна бургија x L: 12-35 x 50mm
-Макс. Ø со обична бургија x L: 13 x 110mm
-Работен ход: 80mm
-Магнетна абхезија: 15.000N
-Магнетна површина: 165 x 80mm
-Интегриран автоматски систем за ладење
-Сопствена тежина: 12 кг

Оваа магнетна бушалица ја имаме на ЛАГЕР

Цена: 670 Евра со ДДВ
Модел: Магпро 35

Како генерални застапници за Македонија, Косово и Албанија на фирмата ЏЕПСОН од Германија со задоволство може да се пофалиме дека професионално може да ги задоволиме вашите потреба во металната индустрија. Со веќе над 40 години постоење, искуство и бројни сертификати за квалитет ( ЦЕРТ исо 9001 ) фирмата ЏЕПСОН од Германија е иноватор во програмот за магнетни бушалици, рачни и фиксни циркулари, полирки и кантерки за метал.

Затоа ако сакате професионалност, брзина и квалитет изберете ЏЕПСОН !!!

Видео како работи Магпро 35

 

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Украинска б.б, Кочани

Телефон: +389 (0)33 297 348

Мобилен: +389 (0)70 398 715

Мобилен: +389 (0)78 201 949

 
Социјални Мрежи

Facebook

Pazar3

Reklama5