Саеми
Почитувани посетители ви ја претставуваме нашата галерија со слики од излагање на нашата фирма на следните саеми
СКОПСКИ САЕМ – ТЕХНОМА 2015
СКОПСКИ САЕМ – ТЕХНОМА 2011
СКОПСКИ САЕМ – ТЕХНОМА 2010
 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Украинска б.б, Кочани

Телефон: +389 (0)33 297 348

Мобилен: +389 (0)70 398 715

Мобилен: +389 (0)78 201 949

 
Социјални Мрежи

Facebook

Pazar3

Reklama5