Финансирање

КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Почитувани посетители сакаме да ве информираме дека секој производ од нашата палета на производи може да го платите со платежна картичка на VISA, VISA ELECTRON, MAESTRO, MASTER.

НА РАТИ

Почитувани посетители сакаме да ве информираме дека било која приколка може да ја платите на рати преку кредитната линија на НЛБ тутунска банка.

Карактеристики за кредитната линија

-Минимун 10% учество

-Рок на отплата од 12 до 60 месеци

-Камата за физички лица 7% на годишно ниво

-Камата заа правни лица 7,5% на годишно ниво

-Услов да сте вработено лице

 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Украинска б.б, Кочани

Телефон: +389 (0)33 297 348

Мобилен: +389 (0)70 398 715

Мобилен: +389 (0)78 201 949

 
Социјални Мрежи

Facebook

Pazar3

Reklama5