Контакт

Авто Плац Метфил ДООЕЛ

info@prikolki.mk / Tel.Fax: 033 297 348

 

Директор: Методи Филипов

metodi@metfil.mk / 070 213 150

Менаџер за Продажба: Дени Филипов

deni@prikolki.mk / 070 398 715  / 078 201 949

 

 

Вашето Име (задолжително)

Вашиот е-маил (задолжително)

Наслов

Порака

 
 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Украинска б.б, Кочани

Телефон: +389 (0)33 297 348

Мобилен: +389 (0)70 398 715

Мобилен: +389 (0)78 201 949

 
Социјални Мрежи

Facebook

Pazar3

Reklama5