За нас
     Почитувани посетители, фирмата М Е Т Ф И Л Дооел е основана во 1992 година од нејзинот сопственик Методи Филипов. Од тогаш па до денес константно ги зголемува своите дејности и капацитети, затоа веќе во 2004 година во индустриската зона во Кочани отвори нов објект со нови дејности. На површина од 900м2 се простира Авто плац М Е Т Ф И Л. Во склоп на објектот има и сервис по европски стандарди.
     По долгогодишно успешно работење Авто плац М Е Т Ф И Л во 2008 година потпишува договорот за генерално застапништво на фирмата СТЕМА Гмбх од Германија и официјално станува генерален увозник на германскиот бренд за приколки СТЕМА кој е број 1 ( приколки од 350 кг до 3.500кг ) по квалитет и продажба во ЕУ потврдено со бројни сертификати, пофалници и статистики. Авто плац М Е Т Ф И Л е отворен за соработка со било кое правно или физичко лице кое има потреба од нашите производи и услуги.
     Од огромно задоволство ќе ни биде до колку ги задоволиме вашите потреби и станете наш нов клиент, бидејќи нашето мото е ,,За нас секој клиент е важен и посебен,,
Дејности на Авто плацот М Е Т Ф И Л:
-Продажба на нови приколки
-Продажба на нови гуми
-Продажба на половни автомобили
-Сервис
-Вулканизерство
-Шлеп служба 24 часа во МК
-Авто перална
 Локација
 
Контакт информации

Адреса: Украинска б.б, Кочани

Телефон: +389 (0)33 297 348

Мобилен: +389 (0)70 398 715

Мобилен: +389 (0)78 201 949

 
Социјални Мрежи

Facebook

Pazar3

Reklama5